Volkswagen bus & photobooth

Een Volkswagen fotobus is met zijn looks een unieke photobooth en een echte vintage eyecatcher op jullie event, huwelijk, … Gecombineerd met onze begeleiding zorgen we voor een onvergetelijk foto moment!

Hoe gaat het in z’n werk?

Wel heel simpel. Neem samen met je vrienden 1 van de vele props, en neem plaats in het busje. Duw op het startscherm van de touchscreen en zet je schrap !! Je ziet jezelf op het scherm vooraleer de foto genomen wordt. Neem een leuke pose aan and thats’ it. Enkele seconden later wordt je foto afgedrukt op een supersnelle printer. Van een unieke photobooth ervaring gesproken !!

Wat hebben we nodig?

Het enige wat we nodig hebben is een stopcontact in de buurt. Het busje beschikt over een ingebouwde touchscreen, een hoogwaardig fototoestel en een supersnelle printer. De bediening ervan is heel eenvoudig.

De fotoprints kunnen aangevuld worden met een leuke tekst of logo.

Ons Volkswagen photobooth busje is met zijn looks een unieke photobooth en tevens een echte vintage eye-catcher op jullie huwelijk of event, en gecombineerd met onze begeleiding zorgen we voor een onvergetelijk foto moment !! Fun dus alvast verzekerd !!

Begeleiding is inbegrepen en alle attributen en props + aankleding van het busje met retro spullen !! Het busje zal tevens uitgerust kunnen worden met een dakrek waar we oa. vintage valiezen en andere retro spullen op kunnen plaatsen.

vw-fotobus